Change your cover photo
Monika Brabers
Change your cover photo
Netherlands
This user account status is Approved
Professional Neurolanguage Coach

This user has not added any information to their profile yet.

Here are a selection of the testimonials and reviews I have received from the language learners who have worked with me.

Op zoek naar een professional die mijn Engels zou kunnen verbeteren, zodat ik betere gesprekken kan voeren met anderstalige cliënten, kwam ik in contact met Monika. Na 2 fysieke lessen brak Covid-19 uit en hebben we de overige lessen online gedaan. Dat leverde geen enkel probleem op. Het bijzondere van Monika is dat ze tijdens de intake goed luistert waar jouw behoefte ligt en stemt haar lessen daar op af. Maar ze doet meer! Ze prikkelt je ook met ander materiaal en onderwerpen en stimuleert je om dagelijks met het Engels bezig te zijn. En als je een keer je huiswerk niet helemaal af hebt, pakt zij gewoonweg iets anders dat interessant is op en voel je je niet bezwaard.
Ik heb na 10 lessen echt vertrouwen gekregen in het beter spreken én schrijven van Engels. Natuurlijk, het is niet perfect, maar dat hoeft ook niet. Ik hou van de speciale uitdrukkingen en de nuances die je kunt maken die ik soms niet in het Nederlands kan vinden. Ik merk dat ik ben blijven kijken naar programma’s op de BBC en dat ik de ondertiteling nauwelijks meer nodig heb. Op deze manier probeer ik mijn niveau te behouden en pik ik telkens nog nieuwe woorden en uitdrukkingen op.

Ik heb ondervonden dat het niet uitmaakt of je nu offline of online Monika’s lessen volgt. Dus, waar je ook in Nederland woont; als je Engelse les nodig hebt, is Monika zeer aan te bevelen. (Nicolette)

Ik ben zeer tevreden over de lessen die ik van Monika heb gehad. Ze wist goed aan te sluiten bij mijn behoeftes en schakelde heel gemakkelijk. Dus geen vast programma dat afgewerkt werd maar in de gaten houden waar wat bijgespijkerd kon worden, rekening houdend met mijn behoeftes. Op alle onderdelen heb ik mijn Engels kunnen verbeteren maar vooral het spreken is een stuk beter geworden. Dat was ook mijn wens. Mijn zelfvertrouwen is een stuk groter geworden. (Lisette)

Ik ben zeer tevreden over de wijze van lesgeven en mijn vooruitgang mbt de Engelse taal. Ik oefen voornamelijk mondelinge vaardigheden voor Engelstalige presentaties en zakelijk spreken. Daarnaast leer ik ook schriftelijk veel. Monika weet mij iedere week te "energizen", ze daagt me uit en is zeer goed voorbereid. Haar USP is echt maatwerk. Fantastische prijs kwaliteitverhouding, dit zie je zelden in de commerciele wereld van opleidingen. Ik beveel haar zeker aan en blijf mijn Engels opfrissen bij Hulp bij Engels. Monika bedankt!     (Rachel van de Greef)
 
 Ik heb onlangs een cursus zakelijk Engels bij Monika gevolgd. Monika maakt de lessen op maat naar je eigen  leerdoel(en). Ze is daarbij zeer betrokken en ook geïnteresseerd in jou als persoon. Mijn Engels is in 15 lessen verbeterd en, misschien nog wel belangrijker, mijn zelfvertrouwen om Engels te spreken en te schrijven is sterk vergroot. Ik kan haar zeker aanbevelen!   (Karin Traa)

Search or choose cover photo